שעתיים וחצי
אין ביטול
English, עברית
אשקלון, אחת הערים העתיקות בעולם, שקיימת כבר מעל 4000 שנה, היא העיר המבוקשת ביותר למגורים במדינת ישראל אבל גם העיר המופגזת ביותר בשנים האחרונות.
בשנות ה-50 הגיעו עולים חדשים ממזרח ומערב ויצרו שילוב חברתי צבעוני. רבים מהם פתחו מסעדות, חנויות ודוכנים שקיימים עד היום ומגישים אוכל מגוון וטעים במיוחד. בסיור קולינרי חובק עולם זה נטייל ובכל מקום שאליו נגיע נטעם מאכל טעים המאפיין את המקום ונשמע סיפורים מרתקים שאפילו המקומיים שחיים באשקלון מופתעים לשמוע.
מה בתפריט?
*נטעם חצ'פורי אותנטי ונרים כוסית עם מיץ שמגיע היישר מגאורגיה
*נאכל פריקסה במקום שהדור השלישי מכין את אותו המתכון כבר 42 שנה.
*נאכל צ'יפס ענק ייחודי עם ציפוי סודי במקום שקיים מעל 60 שנה
*נטעם אוכל אתיופי בחנות אתיופית עם סיפור מרגש ומפתיע במיוחד
*נקבל מתנה שתוכלו למצוא אותה רק באשקלון
*נאכל אוכל אותנטי טריפוליטאי ביתי כמו של הסבתות הכולל מפרום, קוסקוס וספינג'ים חלומיים. בעל המסעדה הופיע על שער של עיתון ידיעות אחרונות כיוון שהכתבת שטעמה כל כך התרגשה מהטעם והחליטה שהיא חייבת שכולם יגיעו לטעום מהאוכל הביתי שלו.
התכוננו להתאהב!
#האוכל עשוי להשתנות בהתאם למסעדות בשטח. אנחנו מבטיחים שתצאו שבעים.
(הסיור הקולינרי בשרי ומשביע אבל יש תחליף לצמחוניים וטבעוניים)
*האוכל כשר עם תעודות כשרות
*זמן הסיור כשעתיים וחצי
*את הסיור הקולינרי בשדרות ידריכו אחד או אחת מצוות המדריכים המצוינים של מדריכי 'סיפור קולינרי'