כשלוש שעות
אין ביטול
24 אנשים
עברית
ברוכים הבאים לסיור קולינרי באשדוד המושחת ביותר בדרום. מדובר על סיור קינוחים באשדוד, מלוחים ומה שביניהם. תחוו סיור בוטיק מיוחד במינו. במהלך סיור זה נחווה זום אין על סיפורים של המסעדנים והיזמים שהגשימו את חלומם ולעיתים עשו מהפך מקצה לקצה בחייהם על מנת לעבוד באחד התחומים המסוכנים ביותר בעולם: תחום המסעדנות.
*נגלה איך חקלאית תמניה עשתה הסבה והפכה לשף קונדיטורית. היא המציאה קרואסון פיסטוק שגרם לכל ההיסטריה בארץ של גלידת הקרנץ פיסטוק. כמובן שנאכל את קרואסון הפיסטוק ונבין מה הקשר בין ההמצאה שלה לגלידה ששיגעה את מדינת ישראל.
*נכיר יזם צרפתי שעשה הסבה של 180% כדי לפתוח בוטיק גורמה צרפתי בלב אשדוד. נאכל שם באגט צרפתי שלקח כמה שנים כדי לפתח את המתכון שלו כדי שיהיה בול כמו בצרפת. בתוך הבאגט תהיינה גבינות צרפתיות אמיתיות עם ירקות טריים. יהיה אולה לה.
*נשתה קפה פרימיום מהטובים בעולם, נקבל מתנה משובחת ונשמע על הצד הנסתר והמאד מפתיע של עולם הקפה
*נאכל קינוח מתוק ייחודי שהמציאו אותו באשדוד והוא הועתק לכל הארץ
*נטעם חצ'פורי גאורגי אותנטי לצד סופגניה גאורגית עם קרם פטיסייר מיוחד ונשמע סיפור מעורר השראה על יזמית מרתקת.
*נאכל גלידת גורמה בעבודת יד, מהטובות בארץ, אצל שף קונדיטור בן 28 שכבר בעל 3 סניפים וונשמע מה הסוד שלו להצלחה
*האוכל עשוי להשתנות בהתאם למסעדות בשטח. תצאו שבעים ועם עודף סוכר ושמחה בגוף
זמן הסיור כשעתיים וחצי עד שלוש שעות.
האוכל בסיור כשר עם תעודת כשרות.
הסיור יועבר על ידי אחד או אחת מצוות המדריכים המצוינים של סיפור קולינרי.
השאירו ביקורת