סיור קולינרי בנתיבות חדש!!!


סיור קולינרי בנתיבות - כשישן וחדש משתלבים.

עיר מיוחדת זו החלה כמעברה עזתה ב1950 ועלו אליה עולים רבים מצפון אפריקה. לאורך השנים הפכה למרכז תרבותי רוחני בעקבות פועלם וקברותיהם של רבנים מקובלים מפורסמים שקבעו בעיר את מושבם, כדוגמת הבבא סאלי (רבי ישראל אבוחצירא), רבי שלום איפרגן ובנו הרב יעקב איפרגן ("הרנטגן").
לימים נתיבות הפכה למטרופולין בנגב, היא מושכת אליה צעירים מכל הארץ, מתפתחת בקצב מסחרר והגיוון הקולינרי בין האוכל המסורתי האותנטי (כגון בריקה טריפוליאית שעוברת כבר 4 דורות במשפחה, פריקסה אותנטי בעבודת יד, מקרודים טוניסאים וכדומה) בשילוב אוכל צעיר ומפתיע עם איזורים שמזכירים את אירופה יצרו סיור מרתק בו נחווה את נתיבות מאז ועד היום כפי שלא דמיינתם.