כשעתיים וחצי עד שלוש שעות
אין ביטול
English, עברית
סיור קולינרי בשדרות
איך הפכה להיות שדרות ,עיירת פיתוח מוחלשת, למעצמה קולינרית צעירה, חברתית, חיה ובועטת?
למה היא מושכת אליה כל כך הרבה צעירים מכל רחבי הארץ? איך יצאו כל כך הרבה יוצרים מעיר כל כך קטנה בפריפריה? מה סוד הקסם שלה?
שדרות, עיר שחיה בצל הקסאמים משנת 2001, הפכה להיות אחת הערים החברתיות, הצעירות והתוססות בארץ
בואו לגלות בעצמכם את העיר המרתקת הזאת, לטעום מגוון מאכלים יצירתיים וחדשניים ולשמוע את הסיפורים המפתיעים של המקום
מה בתפריט הסיור הקולינרי בשדרות?
*נאכל בחצר ביתו של הזמר והיוצר חיים אוליאל את מרק החרירה האותנטי של משפחת אוליאל ונגלה איך יצאו כל כך הרבה יוצרים משדרות.
*נאכל בריקות, כפיתות ונרים כוסית עם ערק לימונים בעבודת יד אצל 2 מסעדנים שבכלל לא משדרות אבל התעקשו לפתוח דווקא שם. יחד נגלה מדוע
*נאכל פיצה באחת מ-11 הפיצריות הטובות במדינה ונדבר על חיי הלילה המפתיעים של העיר
*נטעם פיצוחים מסוכרים בעבודת יד אצל אמן פיצוחים שחי 67 שנה בעיר ונגלה איך באמת שומרים על טריות הפיצוחים
*נאכל חומוס רמזור במסעדה קטנה שהפכה לאימפריה
*נגיע לכפר מפתיע במיוחד בלב שדרות שמייצג את הציונות של ה-121
*נקנח בקינוחי הוט קוטור אצל שף קונדיטורית שזכתה להגיע לגמר בתחרות 'הקינוח המושלם' בטלוויזיה ונשמע למה היא דווקא בחרה לפתוח את בית הקפה שלה בשדרות
*האוכל עשוי להשתנות בהתאם למסעדות בשטח. אנחנו מבטיחים שתצאו שבעים.
(הסיור הקולינרי משביע ויש תחליף מלא לטבעונים, ללא גלוטן וללא לקטוז)
*האוכל כשר עם תעודות כשרות
*זמן הסיור כשעתיים וחצי עד שלוש שעות
*את הסיור הקולינרי בשדרות ידריכו אחד או אחת מצוות המדריכים המצוינים של מדריכי 'סיפור קולינרי' ועד יום לפני ניצור קשר עם המסיירים (:
השאירו ביקורת