שלוש וחצי שעות
אין ביטול
100 אנשים
עברית
הנה נתון מעניין נוסף:
נתיבות הוקמה במעברה ב-1956 ונחשבה לעיירת הפיתוח המוחלשת ביותר במדינה, אבל כיום נתיבות מושכת אליה צעירים מכל הארץ והיא מתפתחת בקצב מסחרר. לפי סקר של חברת 'מדלן' נתיבות היא העיר השלישית המבוקשת בארץ למגורים והיא גדלה בקצב של 5% בשנה!
כיצד ההגירה החיובית הזו קרתה? מה מושך עשרות אלפי אנשים, חילונים ודתיים, להגיע לעיר זו? נגלה את הסודות העיר נתיבות בסיור קולינרי מפתיע ומרגש.
בסיור הקולינרי בנתיבות נטעם את נתיבות מאז ועד היום כפי שלא דמיינתם. דרך הגיוון הקולינרי בין האוכל המסורתי האותנטי והאוכל החדשני נחווה שילוב מנצח.
אז מה בתפריט הסיור הקולינרי בנתיבות?
*פריקסה במקום שקיים 50 שנה
*בריקה עם מתכון שקיים 47 שנה
*קוסקוס אותנטי בעבודת יד
*טעימות אוכל אסייתי במקום הכי מצליח בנתיבות בתחומו, נקבל השראה מבעל עסק שילמד אותנו איך בונים ממלכה ולמה לא ניתן לבנות אותה ביום אחד?!
*נטעם קינוחי הוט קוטור מהפנטים ביופיים ובטעימים במיוחד באחת הקונדטוריות פטיסרי שגרפה אין ספור שבחים ונחשבת לאחת הטובות במדינה ונשמע את סיפורו של השף קונדיטור מעורר ההשראה בדרום.
כמובן שתהיינה עוד הפתעות.
הסיור כולל סיפורים מעניינים, מקומות מפתיעים ומגוון מאכלים. הסיור מצריך נסיעה בתוך העיר בחלק מהזמן.
*האוכל עשוי להשתנות בהתאם למסעדות בשטח.
*זמן הסיור: כשלוש עד שלוש וחצי שעות
*ההדרכה תועבר על ידי אחד/אחת מצוות המדריכים המצוינים של 'סיפור קולינרי'
תבואו רעבים וסקרנים(: